Sertlik: Orta-Sert
Aroma:Az
Lezzet:Orta-Üst
Kesim: Ribbon
İçerik: Kentucky-Virginia
Derecelendirme: ✪✪✪
Çıkışı 1896 yılına kadar uzanan ve Thomas Ogden tarafından piyasaya sunulan, 2006 yılında Mac Baren tarafından yapılmaya başlanan St. Bruno, bir dönemin en meşhur tütünlerinden...
Yukardaki ve aşağıdaki videolarda görülebileceği gibi, Saint Bernard ırkı hayvan dostumuzun başrölünü aldığı, "Tütünsüz mü kaldınız ? Çare St. Bernandın tasmasına iliştirilmiş St. Bruno" temalı reklam filmleri ile eski pipocuların iyi bildiği tütünlerden biri...St. Bruno isminin kesin olarak nereden geldiği bilinmesede, eski zamanlarda kilise adetlerindeki kutsamalara dayandığı düşünülmektedir...
Hem flake hemde ribbon cut olarak satışa sunulan üründe, açılış esansı olarak, hafif meyvemsi-ekşimsi kokular var. Hoş ve cezbedici bir koku...Ribbon cut kesim ile flake kesimde, içim başta olmak üzere bütün özellikler hemen hemen aynı...
Flakelerin dolumu ve yanışı çok rahat.İlk ateşle birlikte meyveli- çok hafif şekerli bir aroma lakeland esansı ile birlikte kendini gösteriyor...
İçim ilerledikçe tütünün lezzetleri tam olarak oturuyor.Meyveli-şekerli aromaya ek olarak hafif baharatımsı tatlar geliyor. Eğer poşetinde Kentucky-Virginia tütünlerini içerdiğine dair ibare görmeseydim, içerisine az miktarda perique eklenmiş diye düşünebilirdim...
Virginia ağırlıklı olarak başlayan içime, ısınma ile birlikte kentucky lezzeti şiddetini artırarak, baharatımsı lezzet iyice baş gösteriyor ve sertlik belirgin şekilde artıyor.
Virginası baskın olan bir tütün için kentucky gerçekten özenle ilave edilmiş, zira biraz daha kentucky ilavesi ile tütün boğan, dil ısırması yapan sert bir tütüne dönüşebilir...
Günlük olarak tüketilecek bir tütün olmasada arada sırada denenebilecek, yılların hatırası...
Aroma:Az
Lezzet:Orta-Üst
Kesim: Ribbon
İçerik: Kentucky-Virginia
Derecelendirme: ✪✪✪
Çıkışı 1896 yılına kadar uzanan ve Thomas Ogden tarafından piyasaya sunulan, 2006 yılında Mac Baren tarafından yapılmaya başlanan St. Bruno, bir dönemin en meşhur tütünlerinden...
Yukardaki ve aşağıdaki videolarda görülebileceği gibi, Saint Bernard ırkı hayvan dostumuzun başrölünü aldığı, "Tütünsüz mü kaldınız ? Çare St. Bernandın tasmasına iliştirilmiş St. Bruno" temalı reklam filmleri ile eski pipocuların iyi bildiği tütünlerden biri...St. Bruno isminin kesin olarak nereden geldiği bilinmesede, eski zamanlarda kilise adetlerindeki kutsamalara dayandığı düşünülmektedir...
Hem flake hemde ribbon cut olarak satışa sunulan üründe, açılış esansı olarak, hafif meyvemsi-ekşimsi kokular var. Hoş ve cezbedici bir koku...Ribbon cut kesim ile flake kesimde, içim başta olmak üzere bütün özellikler hemen hemen aynı...
Flakelerin dolumu ve yanışı çok rahat.İlk ateşle birlikte meyveli- çok hafif şekerli bir aroma lakeland esansı ile birlikte kendini gösteriyor...
İçim ilerledikçe tütünün lezzetleri tam olarak oturuyor.Meyveli-şekerli aromaya ek olarak hafif baharatımsı tatlar geliyor. Eğer poşetinde Kentucky-Virginia tütünlerini içerdiğine dair ibare görmeseydim, içerisine az miktarda perique eklenmiş diye düşünebilirdim...
Virginia ağırlıklı olarak başlayan içime, ısınma ile birlikte kentucky lezzeti şiddetini artırarak, baharatımsı lezzet iyice baş gösteriyor ve sertlik belirgin şekilde artıyor.
Virginası baskın olan bir tütün için kentucky gerçekten özenle ilave edilmiş, zira biraz daha kentucky ilavesi ile tütün boğan, dil ısırması yapan sert bir tütüne dönüşebilir...
Günlük olarak tüketilecek bir tütün olmasada arada sırada denenebilecek, yılların hatırası...
Hiç yorum yok :
Yorum Gönder
Yorumlarınız için teşekkürler...